6 рецептів приготування котлет з філе курки

Меню:

  1. Сирні курячі котлети з філе
  2. Рецепт рубаних курячих котлет з майонезом
  3. Рубані курино — грибні котлети на сковороді
  4. Котлети по — київськи на сковороді
  5. Котлети «Ніжність»з рубленого курячого філе
  6. Відео — рецепт курячих котлет з грибами і сиром

1.Сирні курячі котлети з філе

Нічого смачнішого не пробувала. Смак відмінний, якість на совість. Навіть діти, які погано їдять м’ясо, ні за що не відмовляться. Перевірено на особистому досвіді! Тому швидше на кухню. Дістаємо все необхідне і смажимо!

Складові:

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Петрушка, кріп – 1 пучок
  • Кефір – 100 мілілітрів
  • Крохмаль – 2 — 3 ст. л
  • Сир твердий – 100 гр
  • Цибуля ріпчаста – 30 грам
  • Спеції – за смаком

Послідовність роботи:

1.Курку, при необхідності, промити. Нарізати, як можна дрібніше, кубиками.

2. Цибулю і зелень подрібнити.

3. Сир нарізати кубиками маленького розміру.

4. З’єднати всі підготовлені складові котлет. Додати потрібну кількість крохмалю, кефіру.

5. Посипати спеціями, додавши до них сіль і перець. На додаток використовуйте приправу для курки.

6. Все перемішати так, щоб інгредієнти більш рівномірно розподілилися між собою.

7. Зліпити котлетки невеликого розміру. Або можна викладати їх ложкою.

8. Обсмажити котлетки на розігрітому рослинному маслі. Вогонь повинен бути середнім. Смажити до золотистого кольору з кожного боку приблизно по чотири хвилини.

9. Готову страву перекласти на одноразове рушник.

Всім гарного апетиту!