Запечені печериці з перепелиними яйцями


Оригінальне блюдо з свіжих печериць, перепелиних яєць і вершкового масла.

Інгредієнти

  • 10 шт.

    — перепелине яйце

  • 10 шт.

    — печериці (великі)

  • 10 шматочків

    — вершкове масло

  • за смаком

    — перець (свіжозмелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Печериці добре промиваємо, висушуємо паперовими рушниками і акуратно викручуємо ніжки, залишаючи капелюшки без пошкоджень.


    Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо підготовлені капелюшки печериць. В кожну шляпку розбиваємо по одному перепелиному яйцю, додаємо по шматочку масла, посипаємо сіллю і свіжомеленим перцем.


    Гриби з яйцями відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо, поки перепелині яйця не приготуються.

  • Готові ароматні печериці з яйцями подаємо гарячими на сніданок або на святковий стіл як закуску. Приємного апетиту!