Оригінальне блюдо з свіжих печериць, перепелиних яєць і вершкового масла.
Інгредієнти
-
10 шт.
— перепелине яйце
-
10 шт.
— печериці (великі)
-
10 шматочків
— вершкове масло
-
за смаком
— перець (свіжозмелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готові ароматні печериці з яйцями подаємо гарячими на сніданок або на святковий стіл як закуску. Приємного апетиту!
Печериці добре промиваємо, висушуємо паперовими рушниками і акуратно викручуємо ніжки, залишаючи капелюшки без пошкоджень.
Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо підготовлені капелюшки печериць. В кожну шляпку розбиваємо по одному перепелиному яйцю, додаємо по шматочку масла, посипаємо сіллю і свіжомеленим перцем.
Гриби з яйцями відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо, поки перепелині яйця не приготуються.