Смажені гриби з шинкою


Дуже просте у приготуванні блюдо. Можна подавати в якості гарячої закуски або як основне блюдо з картопляним пюре або рисом.

Інгредієнти

  • 1/2 банки

    — печериці (консервовані)

  • 100 гр.

    — шинка

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — сік лимона

  • 1 щіпка

    — сіль

  • 1 щіпка

    — перець (чорний мелений)

  • для прикраси

    — петрушка

Рецепт приготування

    Для приготування страви можна використовувати будь-які консервовані гриби (маслюки, опеньки, грузді).

    Гриби промиваємо та нарізаємо на невеликі часточки.

    Цибулю дрібно шаткуємо.

    Шинку нарізаємо на невеликі шматочки.

    У сковороді розігріваємо олію, покласти цибулю і обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору. Викладаємо в миску.

    Відправляємо В сковороду нарізану шинку і злегка обсмажуємо. Вкладаємо в миску до цибулі.

    Потім у сковороді, де смажили цибулю і шинку, обсмажуємо нарізані гриби. До грибів додаємо цибулю з шинкою. Приправляємо сіллю, перцем, додаємо лимонний сік. Все добре перемішуємо, знімаємо з вогню.

  • Викладаємо смажені гриби з шинкою на тарілку, посипаємо дрібно нарізаною петрушкою і відразу подаємо.

    Приємного апетиту!