Дуже просте у приготуванні блюдо. Можна подавати в якості гарячої закуски або як основне блюдо з картопляним пюре або рисом.
Інгредієнти
-
1/2 банки
— печериці (консервовані)
-
100 гр.
— шинка
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— сік лимона
-
1 щіпка
— сіль
-
1 щіпка
— перець (чорний мелений)
-
для прикраси
— петрушка
Рецепт приготування
-
Викладаємо смажені гриби з шинкою на тарілку, посипаємо дрібно нарізаною петрушкою і відразу подаємо.
Приємного апетиту!
Для приготування страви можна використовувати будь-які консервовані гриби (маслюки, опеньки, грузді).
Гриби промиваємо та нарізаємо на невеликі часточки.
Цибулю дрібно шаткуємо.
Шинку нарізаємо на невеликі шматочки.
У сковороді розігріваємо олію, покласти цибулю і обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору. Викладаємо в миску.
Відправляємо В сковороду нарізану шинку і злегка обсмажуємо. Вкладаємо в миску до цибулі.
Потім у сковороді, де смажили цибулю і шинку, обсмажуємо нарізані гриби. До грибів додаємо цибулю з шинкою. Приправляємо сіллю, перцем, додаємо лимонний сік. Все добре перемішуємо, знімаємо з вогню.