Тушковані гриби з часником і перцем чилі


Відмінний рецепт ароматних печериць, тушкованих з часником, перцем чилі, петрушкою і соком лимона.

Інгредієнти

  • 500 гр.- печериці (або інші за бажанням)
  • 1 шт.- перець (чилі)
  • 3 зубчики- часник
  • 3 гілочки- петрушка
  • 2 ст. л.- сік лимона
  • 3 ст. л.- рослинна олія
  • 1 ч. л.- сіль

Рецепт приготування

Печериці промиваємо і великі розрізаємо навпіл. Перець чилі розрізаємо навпіл, видаляємо насіння, мембрани і дрібно нарізаємо. Петрушку відриваємо від товстих стебел і нарізаємо дрібно, часник пропускаємо через прес.


У гаряче масло викладаємо підготовлений перець чилі, часник і обсмажуємо 1 хвилину, помішуючи.


Додаємо в ароматну суміш часнику і перцю чилі підготовлені печериці, сіль і добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ароматні гриби на середньому вогні 20 хвилин, періодично помішуючи. За 5 хвилин до приготування додаємо в гриби сік лимона і петрушку.

Подаємо гостренькі ароматні печериці як закуску або як основне блюдо. Приємного апетиту!