Відмінний рецепт ароматних печериць, тушкованих з часником, перцем чилі, петрушкою і соком лимона.
Інгредієнти
- 500 гр.- печериці (або інші за бажанням)
- 1 шт.- перець (чилі)
- 3 зубчики- часник
- 3 гілочки- петрушка
- 2 ст. л.- сік лимона
- 3 ст. л.- рослинна олія
- 1 ч. л.- сіль
Рецепт приготування
Печериці промиваємо і великі розрізаємо навпіл. Перець чилі розрізаємо навпіл, видаляємо насіння, мембрани і дрібно нарізаємо. Петрушку відриваємо від товстих стебел і нарізаємо дрібно, часник пропускаємо через прес.
У гаряче масло викладаємо підготовлений перець чилі, часник і обсмажуємо 1 хвилину, помішуючи.
Додаємо в ароматну суміш часнику і перцю чилі підготовлені печериці, сіль і добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ароматні гриби на середньому вогні 20 хвилин, періодично помішуючи. За 5 хвилин до приготування додаємо в гриби сік лимона і петрушку.
Подаємо гостренькі ароматні печериці як закуску або як основне блюдо. Приємного апетиту!