Простий рецепт ароматних смажених грибів з брокколі, шинкою і ріпчастою цибулею.
Інгредієнти
-
250 гр.
— печериці
-
330 гр.
— брокколі
-
70 гр.
— шинка
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Гриби промиваємо або протираємо вологою ганчіркою (так не візьмуть до себе зайву вологу).
Підготовлені гриби нарізаємо скибочками, цибулю з шинкою — дрібно.
Брокколі спаржеву (їдять разом зі стеблом) як на фото або класичну промиваємо.
Цибулю обсмажуємо в олії до коричневого кольору 10-12 хвилин.
Викладаємо підготовлені скибочки грибів і шинки. Обсмажуємо гриби з шинкою, поки рідина не піде і гриби не підсмажаться.
Підготовлену брокколі викладаємо до грибів з шинкою, вливаємо 1/3 склянки води, додаємо сіль, перець і тушкуємо накритою 4-5 хвилин. За бажанням можна додати свіжий розмарин.
Смачні смажені гриби з шинкою і брокколі подаємо гарячими. Приємного апетиту!