Смажені гриби з шинкою і брокколі


Простий рецепт ароматних смажених грибів з брокколі, шинкою і ріпчастою цибулею.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — печериці

  • 330 гр.

    — брокколі

  • 70 гр.

    — шинка

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Гриби промиваємо або протираємо вологою ганчіркою (так не візьмуть до себе зайву вологу).


    Підготовлені гриби нарізаємо скибочками, цибулю з шинкою — дрібно.


    Брокколі спаржеву (їдять разом зі стеблом) як на фото або класичну промиваємо.


    Цибулю обсмажуємо в олії до коричневого кольору 10-12 хвилин.


    Викладаємо підготовлені скибочки грибів і шинки. Обсмажуємо гриби з шинкою, поки рідина не піде і гриби не підсмажаться.


    Підготовлену брокколі викладаємо до грибів з шинкою, вливаємо 1/3 склянки води, додаємо сіль, перець і тушкуємо накритою 4-5 хвилин. За бажанням можна додати свіжий розмарин.

    Смачні смажені гриби з шинкою і брокколі подаємо гарячими. Приємного апетиту!