Смажені гриби


Найкращий рецепт приготування ароматних смажених грибів шампіньйонів.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — печериці

  • 2 зубчики

    — часник

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Печериці очистити від бруду, зрізаємо з ніжок брудну частину і протираємо вологою тканиною. Гриби промиваємо водою, щоб вони не ввібрали зайву рідину.
    Підготовлені чисті печериці нарізаємо тонкими скибочками, петрушку з часником — дрібно.


    Підготовлений часник обсмажуємо в олії і викладаємо скибочки печериць, петрушку (залишаємо 1 ст. л.). Перемішуємо гриби і смажимо на сильному вогні без кришки, щоб не накопичувалася зайва рідина. Смажимо ароматні гриби, помішуючи, 4-5 хвилин.

    Готові дуже смачні гриби солимо, перчимо, додаємо залишки петрушки, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!