Найкращий рецепт приготування ароматних смажених грибів шампіньйонів.
Інгредієнти
-
400 гр.
— печериці
-
2 зубчики
— часник
-
3 гілочки
— петрушка
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Печериці очистити від бруду, зрізаємо з ніжок брудну частину і протираємо вологою тканиною. Гриби промиваємо водою, щоб вони не ввібрали зайву рідину.
Підготовлені чисті печериці нарізаємо тонкими скибочками, петрушку з часником — дрібно.
Підготовлений часник обсмажуємо в олії і викладаємо скибочки печериць, петрушку (залишаємо 1 ст. л.). Перемішуємо гриби і смажимо на сильному вогні без кришки, щоб не накопичувалася зайва рідина. Смажимо ароматні гриби, помішуючи, 4-5 хвилин.
Готові дуже смачні гриби солимо, перчимо, додаємо залишки петрушки, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!