Омлет з грибами та цибулею


Простий швидкий рецепт ситного сніданку з яєць, печериць, цибулі та сиру.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 6-7 шт.

    — печериці (свіжі)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 ст. л.

    — сметана

  • 2 ст. л.

    — сир (твердий, натертий)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У гарячому маслі (1 ст. л.) обсмажуємо нарізану цибулю і додаємо підготовлені скибочки печериць.


    Смажимо ароматні гриби, поки не випарується рідина, приправляємо сіллю і перцем.


    Додаємо сметану, перемішуємо, смажимо 30 секунд і знімаємо з вогню.


    Поки смажаться печериці, два яйця збиваємо і виливаємо в сковороду з олією (1 ч. л.).


    Рівномірно розподіляємо яйця по сковороді і смажимо омлет накритим, поки яйця повністю не просмажаться.


    Викладаємо готовий омлет на тарілку. За таким принципом смажимо яйця, що залишилися.


    На підготовлені омлети викладаємо по половині готової грибної суміші і 1 ст. л. сиру.


    Накриваємо ароматну начинку другою половиною омлету і подаємо. Приємного апетиту!