Легка в приготуванні страва з печериць, болгарського перцю та сиру. Гриби використовуємо будь-які, але духмяне страву буде з лісовими грибами.
Інгредієнти
-
250 гр.
— печериці (або інші)
-
100 гр.
— сир (Чеддер і т. п.)
-
1/2 шт.
— перець (червоний солодкий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Цибулю нарізаємо дрібно, очищені солодкий перець з грибами — скибочками. На олії обсмажуємо цибулю 2 хвилини, додаємо підготовлені скибочки грибів і перцю. Смажимо 5 хвилин, додаємо в печериці подрібнений часник, перець і сіль.
Половину сиру нарізаємо кубика, а іншу половину тонкими шматочками. Обсмажені гриби з перцем і цибулею перемішуємо з кубиками сиру і викладаємо в невелику форму.
Накриваємо підготовлені гриби тонкими скибочками сиру і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин.
Подаємо ароматні запечені гриби гарячими зі свіжим хлібом. Приємного апетиту!