Запечені гриби з сиром в духовці


Легка в приготуванні страва з печериць, болгарського перцю та сиру. Гриби використовуємо будь-які, але духмяне страву буде з лісовими грибами.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — печериці (або інші)

  • 100 гр.

    — сир (Чеддер і т. п.)

  • 1/2 шт.

    — перець (червоний солодкий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Цибулю нарізаємо дрібно, очищені солодкий перець з грибами — скибочками. На олії обсмажуємо цибулю 2 хвилини, додаємо підготовлені скибочки грибів і перцю. Смажимо 5 хвилин, додаємо в печериці подрібнений часник, перець і сіль.


    Половину сиру нарізаємо кубика, а іншу половину тонкими шматочками. Обсмажені гриби з перцем і цибулею перемішуємо з кубиками сиру і викладаємо в невелику форму.


    Накриваємо підготовлені гриби тонкими скибочками сиру і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин.

    Подаємо ароматні запечені гриби гарячими зі свіжим хлібом. Приємного апетиту!