Швидкий рецепт ароматних грибів (печериць), тушковані в сметанному соусі з додаванням часнику і петрушки.
Інгредієнти
-
300 гр.
— печериці
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
3 ст. л.
— сметана (25%)
-
1/2 пучка
— петрушка
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— перець (суміш перців)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Печериці ретельно промиваємо, нарізаємо скибочками, цибулю — дрібно. На олії обсмажуємо цибулю до м’якості і додаємо підготовлені скибочки грибів. Смажимо 4 хвилини. Додаємо роздавлені ножем зубчики часнику, паприку, суміш перців і смажимо ароматні гриби на сильному вогні відкритими ще 5 хвилин.
Вливаємо в печериці 150 мл. води, солимо і тушкуємо 5 хвилин.
Додаємо жирну сметану, нарізану петрушку і перемішуємо. Пробуємо соус на сіль, доводимо до кипіння і вимикаємо.
Подаємо дуже смачні гриби в соусі з вареним рисом або овочевим пюре. Приємного апетиту!