Печериці у вершковому соусі


Швидкий рецепт ароматних грибів (печериць), тушковані в сметанному соусі з додаванням часнику і петрушки.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — печериці

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 3 ст. л.

    — сметана (25%)

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — перець (суміш перців)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Печериці ретельно промиваємо, нарізаємо скибочками, цибулю — дрібно. На олії обсмажуємо цибулю до м’якості і додаємо підготовлені скибочки грибів. Смажимо 4 хвилини. Додаємо роздавлені ножем зубчики часнику, паприку, суміш перців і смажимо ароматні гриби на сильному вогні відкритими ще 5 хвилин.


    Вливаємо в печериці 150 мл. води, солимо і тушкуємо 5 хвилин.


    Додаємо жирну сметану, нарізану петрушку і перемішуємо. Пробуємо соус на сіль, доводимо до кипіння і вимикаємо.

    Подаємо дуже смачні гриби в соусі з вареним рисом або овочевим пюре. Приємного апетиту!