Цукерки Рафаелло

Збірка цукерок

Поки це все, тепер потрібно дочекатися коли наша суміш в холодильнику досить просочиться.

Що робимо далі — дістаємо з холодильника кокосову суміш, надягаємо рукавички і ділимо набряклу у згущеному молоці і маслі кокосову стружку приблизно на 14 частин. У кого-то вийде 15 — теж добре.

Далі потрібно взяти в руку одну порцію, зліпити з неї заготовку у вигляді гнізда, всередину помістити одне мигдальне ядро так, як показано на фото нижче.

Тепер загорніть мигдаль всередину і сформуйте кульку. Таким чином зробіть інші кульки і розкладіть їх на плоскій тарілці.

Що з ними робити далі — є два варіанти.

Перший — просто обкатайте їх по черзі в сухій кокосовій стружці і складіть готові цукерки у вазу.

Другий (це мій варіант) — підготуйте тарілку з цукерками, миску з кокосовою стружкою і миску з білим шоколадом.

Потім шоколад розтопити в мікрохвильовці короткими імпульсами за 15 секунд, щоб не перегріти.

Далі цукерки по черзі занурюйте в розтоплений шоколад, а потім обваляйте в сухій кокосовій стружці.

Після знову розкладіть цукерки на плоскій тарілці. Для того, щоб шоколад швидше застиг, приберіть тарілку з цукерками в холод приблизно на 1 годину. Можна помістити в морозильну камеру на 15-20 хвилин.

У підсумку виходить 14-15 неймовірно смачних, ніжних і дуже ситні цукерочок. Вага кожної близько 30-ти грам плюс мінус 5 грам.

Ось, як-то так. Часу витратили зовсім небагато, цукерки, приготовані своїми руками, вийшли просто шедевральні.

А це обіцяне фото незабутнього, дуже смачного торта Рафаелло з коржами з кокосової стружки і прошарком з крему з маскарпоне! Дуже рекомендую! Рецепти посилання з назвою — заходьте, готуйте, вам сподобається!

На цьому рецепт я закінчую. Сподіваюся, він вам сподобався і ви зробите для свого чаювання смачні, корисні і дуже прості в приготуванні домашні цукерки Рафаелло.

Приємного апетиту і всього Вам доброго!