Продукти:
- кокосова стружка — 200 г
- мигдальний горіх — 14-15 шт
- згущене молоко — 150 г
- вершкове масло — 25 г
- білий шоколад — 100 гр (за бажанням)
- ваніль або ванільний цукор (за бажанням)
Примітка:
- Білий шоколад для цукерок має бути без добавок і бажано не пористий. Я використовую професійний шоколад, який продається в магазинах для кондитерів.
- Мигдальний горіх у мене смажений, але ви можете використовувати і сирий — справа смаку.
- Згущене молоко має бути без штучних жирів. Тільки з незбираного молока та цукру.
Починаємо готувати цукерки Рафаелло
В глибоку миску скласти згущене молоко, 100 грам кокосової стружки (тобто половину), розтоплене вершкове масло і ванільний екстракт або ванільний цукор. Решту кокосову стружку поки приберіть в бік. Вона нам стане в нагоді пізніше.
Ретельно перемішуємо до повного об’єднання усіх продуктів.
Тепер накрийте плівкою в контакт і поставте в холод не менш ніж на 5 годин. Я зазвичай роблю цю заготовку ввечері, а потім прибираю її в холодильник на всю ніч.
Після складіть мигдальні горішки а невелику миску і залийте теплою водою. Приблизно через 1 годину злийте воду.
Потім зніміть з горіхів розмоклу шкірку і складіть ядра в миску.