Цукерки Рафаелло

Корисні, смачні цукерки Рафаелло, приготовлені в домашніх умовах. Тут детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте, насолоджуйтеся.

Здравствуйте, мої дорогі! Сьогодні ми з вами готуємо цукерки Рафаелло в домашніх умовах. У цій статті я напишу для вас дуже зрозумілий і доступний рецепт. Вам потрібно буде просто повторити за мною і в результаті приготуєте смачні, красиві диво-цукерки своїми руками.

В кінці приготування їх можна просто викласти красивою гіркою у вазі і пригощати своїх рідних. Або розкласти по спеціальних коробочках, які продаються в магазинах для кондитерів. У цьому випадку ваші домашні цукерки можуть послужити прекрасним подарунком для дорогих вам людей.

Я свої цукерки готувала одночасно з тортом Рафаелло і в кінці прикрасила верх тортика цукерками — вийшло не тільки красиво, але і символічно. У цій статті я розмістила фото торта, подивіться. Або переходьте за посиланням у назві і відразу потрапляйте на сторінку з описом приготування цього незабутнього десерту.

Наші цукерки Рафаелло ми будемо готувати тільки з натуральних продуктів вищої якості. За смаком вони будуть відрізнятися від всім відомої магазинної версії. Але, на мій погляд, домашні цукерки набагато насиченішим, ароматні, смачніше і корисніше.

Приготувати їх зовсім не складно. Часу піде близько півгодини, не рахуючи того, що кокосову стружку потрібно буде добре просочити. Про що я докладно напишу в рецепті.

Ніяких спеціальних пристосувань у вигляді міксера, блендера і т. д. не знадобиться. Нам потрібна глибока миска і чисті руки. І ще, приготуйте латексні рукавички, вони вам знадобляться.

Отже, як зробити смачні цукерки Рафаелло в домашніх умовах своїми руками — простий рецепт покроково з фото.

Продукти:

  1. кокосова стружка — 200 г
  2. мигдальний горіх — 14-15 шт
  3. згущене молоко — 150 г
  4. вершкове масло — 25 г
  5. білий шоколад — 100 гр (за бажанням)
  6. ваніль або ванільний цукор (за бажанням)

Примітка:

  • Білий шоколад для цукерок має бути без добавок і бажано не пористий. Я використовую професійний шоколад, який продається в магазинах для кондитерів.
  • Мигдальний горіх у мене смажений, але ви можете використовувати і сирий — справа смаку.
  • Згущене молоко має бути без штучних жирів. Тільки з незбираного молока та цукру.

Починаємо готувати цукерки Рафаелло

В глибоку миску скласти згущене молоко, 100 грам кокосової стружки (тобто половину), розтоплене вершкове масло і ванільний екстракт або ванільний цукор. Решту кокосову стружку поки приберіть в бік. Вона нам стане в нагоді пізніше.

Ретельно перемішуємо до повного об’єднання усіх продуктів.

Тепер накрийте плівкою в контакт і поставте в холод не менш ніж на 5 годин. Я зазвичай роблю цю заготовку ввечері, а потім прибираю її в холодильник на всю ніч.

Після складіть мигдальні горішки а невелику миску і залийте теплою водою. Приблизно через 1 годину злийте воду.

Потім зніміть з горіхів розмоклу шкірку і складіть ядра в миску.

Збірка цукерок

Поки це все, тепер потрібно дочекатися коли наша суміш в холодильнику досить просочиться.

Що робимо далі — дістаємо з холодильника кокосову суміш, надягаємо рукавички і ділимо набряклу у згущеному молоці і маслі кокосову стружку приблизно на 14 частин. У кого-то вийде 15 — теж добре.

Далі потрібно взяти в руку одну порцію, зліпити з неї заготовку у вигляді гнізда, всередину помістити одне мигдальне ядро так, як показано на фото нижче.

Тепер загорніть мигдаль всередину і сформуйте кульку. Таким чином зробіть інші кульки і розкладіть їх на плоскій тарілці.

Що з ними робити далі — є два варіанти.

Перший — просто обкатайте їх по черзі в сухій кокосовій стружці і складіть готові цукерки у вазу.

Другий (це мій варіант) — підготуйте тарілку з цукерками, миску з кокосовою стружкою і миску з білим шоколадом.

Потім шоколад розтопити в мікрохвильовці короткими імпульсами за 15 секунд, щоб не перегріти.

Далі цукерки по черзі занурюйте в розтоплений шоколад, а потім обваляйте в сухій кокосовій стружці.

Після знову розкладіть цукерки на плоскій тарілці. Для того, щоб шоколад швидше застиг, приберіть тарілку з цукерками в холод приблизно на 1 годину. Можна помістити в морозильну камеру на 15-20 хвилин.

У підсумку виходить 14-15 неймовірно смачних, ніжних і дуже ситні цукерочок. Вага кожної близько 30-ти грам плюс мінус 5 грам.

Ось, як-то так. Часу витратили зовсім небагато, цукерки, приготовані своїми руками, вийшли просто шедевральні.

А це обіцяне фото незабутнього, дуже смачного торта Рафаелло з коржами з кокосової стружки і прошарком з крему з маскарпоне! Дуже рекомендую! Рецепти посилання з назвою — заходьте, готуйте, вам сподобається!

На цьому рецепт я закінчую. Сподіваюся, він вам сподобався і ви зробите для свого чаювання смачні, корисні і дуже прості в приготуванні домашні цукерки Рафаелло.

Приємного апетиту і всього Вам доброго!