Прикрашаємо торт Прага
Після приготування глазурі доведіть її до робочої температури (35-40 градусів).
Тепер вийміть торт з морозилки, переставте його на решітку і встановіть всю цю конструкцію на рознос, велику плоску тарілку або на деко. Дно можна застелити харчовою плівкою.
Після вилийте глазур в центр торта. За допомогою спатулы розподіліть її по всій поверхні. Поступово глазур огорне весь торт, а зайва стече на піддон.
Дочекайтеся, коли стечуть останні краплі (на це піде приблизно 20 хвилин, зніміть торт з решітки і переставте на тарілку або підкладку. При бажанні можна зверху посипати торт какао.
Тепер поставте його в холодильник на 3-4 години для просочення, а після пригощайте всіх, кого забажаєте.
Ось такий смачний і красивий шоколадний тортик у мене вийшов.
Подивіться, який ніжний, пористий, м’який і він всередині!
Дуже рекомендую приготувати торт Прага хоча б один раз — запевняю, вам сподобається.