Торт Прага

Збираємо торт Прага

Ще нам знадобиться для просочення коржів. Для того, щоб приготувати просочення, заваріть крутий чай, додайте і розмішайте в ньому цукор, після чого остудіть. Поки просочення теж відставте в бік.

Тепер дістаньте з холодильника бісквіт, звільніть його від пакета або плівки і розріжте на 3 однакових коржа.

Після чого помістіть перший корж на підкладку або плоску тарілку і просочіть його чайним напоєм за допомогою силіконової пензлика. На перший корж у вас має піти приблизно ⅓ частина просочення.

Потім дістаньте крем з холодильника, відкладіть в маленьку миску 2-3 ст. л., а решті крем візуально розділіть на дві рівні частини. Тепер одну частину крему розподіліть рівним шаром поверх першого коржа.

Слідом покладіть другий корж. Його теж просочіть чаєм (⅓ частина) і промажте кремом.

Потім кладемо третій корж, просочуємо залишилися чаєм і по краю робимо бортик з відкладеного крему. Для того, щоб зробити бортик, помістіть крем маленький кондитерський мішок без насадки, відріжте у нього кінчик і видавіть крем по периметру коржа.

Всередину отриманого бортика рівномірним шаром розподілите абрикосовий джем. Тепер поставте торт в морозильну камеру на 1 годину. Потім приготуйте Шоколадну глазур з какао для декору.