Прикрашаємо торт
Після закінчення часу дістаньте його з холодильника і прикрасьте на свій розсуд. Я обсипала заздалегідь закупленої готової крихтою з темного і білого шоколаду.
Можна її зробити самостійно, для цього плитку шоколаду потримайте 30 хвилин в морозилці, а потім натерти на крупній тертці. При цьому використовуйте рукавички, щоб шоколад не розтанув у вас в руках.
У центрі торта я накреслила ромбики дерев’яною шпажкою, а потім посипала їх какао-порошком.
Як бачите, все дуже легко і доступно, а в результаті у вас вийде ось такий смачний елегантний красень.
А це його розріз. Подивіться — коржі рівні, крем рівномірно розподілився між ними. Виглядає здорово — чи не так?
Я всім рекомендую приготувати цей простий і дуже смачний тортик, він обов’язково стане вашим улюбленцем!
до Речі, фото нижче — це ще один мій торт Чорний принц, тут він з шоколадно-сметанним кремом між коржами, а поверхня покрита шоколадною глазур’ю з какао.
Для такого варіанту коржі торта обов’язково потрібно просочити сиропом. Щоб приготувати сироп для просочення, з’єднайте 100 грам цукру і 100 мл окропу, ретельно перемішайте до розчинення цукру і додайте сік одного лимона. Просочення готова.
Готуйте за моїми рецептами, будьте сміливими, головне — виконуйте рекомендації і пам’ятайте: не помиляється той, хто нічого не робить, а у вас все вийде, я впевнена!
Приємного апетиту!