Торт Чорний принц

Прикрашаємо торт

Після закінчення часу дістаньте його з холодильника і прикрасьте на свій розсуд. Я обсипала заздалегідь закупленої готової крихтою з темного і білого шоколаду.

Можна її зробити самостійно, для цього плитку шоколаду потримайте 30 хвилин в морозилці, а потім натерти на крупній тертці. При цьому використовуйте рукавички, щоб шоколад не розтанув у вас в руках.

У центрі торта я накреслила ромбики дерев’яною шпажкою, а потім посипала їх какао-порошком.

Як бачите, все дуже легко і доступно, а в результаті у вас вийде ось такий смачний елегантний красень.

А це його розріз. Подивіться — коржі рівні, крем рівномірно розподілився між ними. Виглядає здорово — чи не так?

Я всім рекомендую приготувати цей простий і дуже смачний тортик, він обов’язково стане вашим улюбленцем!

до Речі, фото нижче — це ще один мій торт Чорний принц, тут він з шоколадно-сметанним кремом між коржами, а поверхня покрита шоколадною глазур’ю з какао.

Для такого варіанту коржі торта обов’язково потрібно просочити сиропом. Щоб приготувати сироп для просочення, з’єднайте 100 грам цукру і 100 мл окропу, ретельно перемішайте до розчинення цукру і додайте сік одного лимона. Просочення готова.

Готуйте за моїми рецептами, будьте сміливими, головне — виконуйте рекомендації і пам’ятайте: не помиляється той, хто нічого не робить, а у вас все вийде, я впевнена!

Приємного апетиту!