Продукти для бісквіта на кефірі:
- кефір — 250 мл
- борошно — 250 г
- цукор — 200 г
- яйця — 3 шт.
- масло рослинне — 50 г
- какао — 50 г
- сода — 1,5 ч. л
- розпушувач тіста — 1 ч. л
Сметанний крем:
- сметана жирність від 20% — 600 гр
- цукор — 100 г
- ванільний цукор — 1 ч. л (за бажанням)
Отже, бісквіт ми спекли, дочекалися його дозрівання, розрізали на коржі і приготували крем.
Для тих господинь, хто буде робити торт з начинкою, потрібно обзавестися банкою варення з чорної смородини або підготувати вишню, як сказано в рецепті торта Чорний ліс.
Збірка торта Чорний принц
Для початку крем візуально розділіть на три частини, щоб вам на все вистачило.
Далі на блюдо покладіть перший корж і рясно змастіть його першою частиною крему. Якщо ваш торт з варенням або вишнею, то спочатку нанести шар начинки, потім шар крему, після накрийте все наступним коржем.
Тепер повторіть черговість — начинка, крем, корж. Я рекомендую в останню чергу використовувати той корж, який при випіканні був внизу, тому що він, як правило, самий рівний. Переверніть її догори дном і накрийте попередній шар.
Далі рештою крему обмажте верх і боки торта.
Сильно вирівнювати не потрібно. Досить буде просто щоб весь торт опинився під шаром крему. Поставте торт в холодильник на 1,5 години, а краще на 2. Потрібно дочекатися, щоб крем трохи вбрався в коржі.