Сирна паска

Склад:

  1. сир м’який будь-якої жирності — 600 гр
  2. масло 82,5% — 100 г
  3. вершки (жирність від 30% — 100 г
  4. згущене молоко — 300 г
  5. ізюм — 100 г
  6. цукати — 50 г
  7. будь-які горіхи — 50 гр
  8. кокосова стружка — 50 г

Примітка:

  • З цієї кількості продуктів виходить приблизно 1 кілограм сирної паски.
  • Форма для пасхи потрібна ємністю приблизно 1 літр.
  • Всі інгредієнти бажано підготувати заздалегідь, щоб вони всі стали кімнатної температури.
  • Сир вибирайте максимально м’який, який зможете знайти. Краще, якщо це буде густа сирна паста без добавок.
  • як форми можна використовувати спеціальну пасочницу, металеве сито, друшляк або навіть пластиковий стакан. Головна умова — у формі для збору великодня повинні бути отвори для того, щоб стікала зайва рідина.

Готуємо начинку

Ізюм залийте гарячою водою на 15 хвилин. Потім промийте під проточною водою, розкладіть на рушник.

Цукати і горіхи просто промийте і розкладіть на рушник — нехай просохнуть.

весь Сир відразу перекладіть у велику миску, розімніть лопаткою.

Якщо у вас сир крупинками, тоді попередньо протріть його через металеве сито на два рази.

В окремій мисці з’єднайте згущене молоко і м’яке вершкове масло.

Добре перемішайте до однорідності.

Влийте жирні вершки кімнатної температури.

Ще раз все добре перемішайте.

Тепер цю масу перелийте в миску з сиром.

Ретельно перемішайте силіконової лопаткою, щоб вийшла однорідна маса.

Додайте кокосову стружку і добре перемішайте.

Чистий і сухий родзинки, цукати, подрібнені горіхи додайте за один раз.

Перемішайте силіконової лопаткою.

Сиркова маса для пасхи готова. Поставте її в холодильник на 1 годину.