Свиняча рулька запечена в духовці — 5 кращих рецептів

2. Рецепт рульки у пиві по-баварськи на овочевій подушці

Як правило, в Європі до рульки подається пиво. Але їм можна не тільки запивати це приголомшливе м’ясне блюдо. На його основі в Баварії готують смачний маринад, який додає м’ясу приємний хлібний присмак, а завдяки солоду волокна виходять ніжними і прямо «тануть» в роті! Робиться все дуже просто!

А щоб довго не мудрувати потім окремо з гарніром, можна запекти відварену в спеціях ніжку відразу на овочевий «подушці». Картопля просочиться ароматним м’ясним соком і вразить своїм «новим» смаком ваших гостей і домочадців.

Інгредієнти:

  • Рулька, ріпчаста цибуля, морква – 2 шт. по
  • Пиво темне – 1,5 л.
  • Картопля – 10 шт. (середнього розміру)
  • Зубчик часнику, яблуко – по 7 шт.
  • Квашена капуста – 300 гр.
  • Селера – 150 гр.
  • Соєвий соус – 150 мл
  • Мед, гірчиця – по 30 гр.
  • Запашний перець горошком – 10 шт.
  • Сіль – 3/4 ст. л.
  • Кмин – ¼ ч. л.