4. Тефтелі в томатному соусі — дуже смачно
Тюфтельки — це завжди гарна ідея. Особливо, якщо приготувати їх з цього простим і смачним рецептом. Спробуйте!
Інгредієнти:
- півкіло м’ясного фаршу (з будь-якого м’яса, можна змішаний);
- 2 столові ложки томатного соусу (можна приготувати з томатної пасти);
- курячі яйця — 1-2 штуки;
- 4 столові ложки олії;
- 2 щіпки солі;
- 2 столові ложки майонезу;
- 2 чайні ложки без гірки меленого перцю;
- 2-3 цибулини.
Покрокове опис рецепту:
1.У фарш додати дрібно нарубаної або пропущений через м’ясорубку цибулю. Розбити 1-2 яйця, посолити і приперчити. Ретельно перемішати.
2.Зліпити з отриманої маси кульки невеликого розміру.
3. У сковороду налити олію і викласти рівним шаром тефтелі. Обсмажити їх з двох сторін до рум’яної скоринки.
4. Окремо змішати майонез і томатний соус. Додати трохи води, щоб був стан густоватого соусу. Полити отриманою масою тефтелі і накрити кришкою. Гасити 25 хвилин з моменту закипання.
5. Гаряче блюдо можна відразу подавати до столу.