Шоколадна дзеркальна глазур

Покриваємо торт глазур’ю

Щоб покрити глазур’ю торт, встановіть його на решітці, яку в свою чергу поставте на піддон, можна використовувати деко. На дно дека постеліть харчову плівку. На неї буде стікати зайва глазур з торта.

Потім впевненим рухом вилийте глазур на торт, добре проливаючи краю. Відразу ж спатулой розрівняйте глазур зверху торта, поки вона не застигла.

Якщо ви покриваєте торт, який заздалегідь заморозили, тоді діяти потрібно дуже швидко, тому що на холодному торті глазур майже відразу застигає і поверхня може бути нерівною.

Це вам рада з мого особистого досвіду, я використовувала глазур для муссового торта, попередньо заморожувала його кілька годин, поверхня спатулой розрівняти не встигла, тому вийшло не дуже рівно. На смакові якості це, звичайно, не впливає, але все ж)

Зайву глазур, яка скла на деко можна зібрати, перелити в миску, накрити плівкою в контакт і зберігати в холодильнику до потрібного моменту. Потім розігріти в мікрохвильовці до 30-35 градусів і використовувати знову. Вам вистачить її ще на один невеликий тортик.

Красивих вам тортів і приємного апетиту!