Відмінний рецепт печеної десерт з яблук, родзинок і кориці. Кориця відмінно поєднується з яблуками і дає страві неповторний смак і аромат.
Інгредієнти
-
4 шт.
— яблуко
-
100 гр.
— ізюм
-
1 ст. л.
— вершкове масло
-
1 ч. л.
— цукрова пудра
-
1 ст. л.
— мука
-
1/2 ч. л.
— кориця
-
за смаком
— вершки (збиті)
Рецепт приготування
Чисті яблука зрізаємо з боку держака і виймаємо серцевину.
Викладаємо підготовлені яблука у форму.
Ізюм добре промиваємо, перемішуємо з корицею і заповнюємо яблука.
Холодне вершкове масло змішуємо з борошном і цукровою пудрою.
Підготовлену суміш з масла ділимо на 4 частини і рівномірно розподіляємо на яблуках.
Відправляємо яблука з начинкою в розігріту духовку до 180 градусів і запікаємо ароматні яблука 35-40 хвилин до золотистого кольору.
Подаємо смачні печені яблука зі збитими вершками. Приємного апетиту!