Морквяний бісквіт

Випікаємо Морквяний бісквіт

Вилийте тісто в заздалегідь підготовлену форму для випічки (20 см). І відразу ставте в добре розігріту духовку випікати.

Випікати бісквіт потрібно 50 хвилин при температурі 170 градусів на середньому рівні духовки, режим «верх-низ» без конвекції.

Через 45 хвилин (не раніше! можна перевірити бісквіт на готовність. Проткніть його по центру дерев’яною зубочисткою. Якщо вийшла суха — значить готовий.

Якщо волога потримайте бісквіт в духовці ще 5-10 хвилин. По готовності дістаньте з духовки, дайте йому відпочити 10 хвилин прямо у формі, потім вийміть, трохи остудіть.

Тепер обов’язково оберніть харчовою плівкою або покладіть в пакет, випустіть з нього повітря і герметично закрутіть край. У такому вигляді помістіть бісквіт в холодильник мінімум на 8 годин.

Для того , щоб бісквіт не кришився, розрізати на коржі його можна лише після того, як він дозрів в холодильнику потрібну кількість часу. Тому я завжди спекти бісквіт ввечері і на всю ніч відправляю його в холодильник.

У мене вийшли три коржа по 1,5-1,8 див. З них я зберу Морквяний торт з Кремом чіз на маслі і начинкою з Апельсинового курда.

А це обіцяне фото Морквяного торта в розрізі. На вигляд — красень! А на смак — це щось непередаване і незабутнє!

Приємного всім апетиту і гарного настрою!