Меню:
- Простий рецепт лагмана
- Відео — Як зробити локшину для лагмана
-
Лагман — простий рецепт
Інгредієнти:
- М’ясо яловичина — 700 р.
- Курдючний жир 70-100 р.
- Рослинна олія
- Ріпа
- Ріпчаста цибуля
- Морква — 1-2 шт.
- Солодкий болгарський перець
- Баклажан
- Пекінська капуста
- Селера
- Зіра — 1,5 ч. л.
- Часник
- Кінза
- Помідори свіжі або якщо не сезон, то можна взяти консервовані у власному соку
- Соєвий соус
- Лапша
Приготування:
Лагман не вимагає якогось спеціального набору овочів. Зазвичай використовують те, що є під руками. Я не вказую, кількість овочів. Ну хіба що моркву, щоб ви не переклали, інакше страва може впоратися. А так, беріть більше ті, які є і які любите.
1. У товстостінну каструлю або казан наливаємо трохи олії, розігріваємо, тим часом нарізаємо бараняче курдючне сало і відправляємо його в казан до рослинного масла. Постійно помішуємо.
2. Поступово витопився жир, змішався з маслом. Виймаємо шкварки. Ми отримали ароматну основу для засмажки.