Лагман. Простий рецепт лагмана з яловичини в домашніх умовах

Меню:

  1. Простий рецепт лагмана
  2. Відео — Як зробити локшину для лагмана
  1. Лагман — простий рецепт

Інгредієнти:

  • М’ясо яловичина — 700 р.
  • Курдючний жир 70-100 р.
  • Рослинна олія
  • Ріпа
  • Ріпчаста цибуля
  • Морква — 1-2 шт.
  • Солодкий болгарський перець
  • Баклажан
  • Пекінська капуста
  • Селера
  • Зіра — 1,5 ч. л.
  • Часник
  • Кінза
  • Помідори свіжі або якщо не сезон, то можна взяти консервовані у власному соку
  • Соєвий соус
  • Лапша

Приготування:

Лагман не вимагає якогось спеціального набору овочів. Зазвичай використовують те, що є під руками. Я не вказую, кількість овочів. Ну хіба що моркву, щоб ви не переклали, інакше страва може впоратися. А так, беріть більше ті, які є і які любите.

1. У товстостінну каструлю або казан наливаємо трохи олії, розігріваємо, тим часом нарізаємо бараняче курдючне сало і відправляємо його в казан до рослинного масла. Постійно помішуємо.

2. Поступово витопився жир, змішався з маслом. Виймаємо шкварки. Ми отримали ароматну основу для засмажки.