Лагман. Простий рецепт лагмана з яловичини в домашніх умовах

Останні мазки

21. Нарізаємо гострий червоний перчик соломкою і додаємо в заправку. Додайте за смаком, враховуючи смак людей, які будуть за столом. Якщо будуть діти, гострий перчик краще не додавати. Загалом за смаком. До речі перець можна додати раніше, разом з помідорами. Але врахуйте, чим довше буде перець тушкуватися, тим страва буде гостріше.

22. Закриваємо кришкою і через хвилинку вимикаємо плиту. Врахуйте, якщо у вас плита електрична, вона буде ще гріти 7-10 хвилин. Тому краще казан (каструлю) зніміть з плити.

Як я вже говорив, лагман це все-таки локшина з приправою з овочів і м’яса, а не м’ясо з локшиною. Але так як у нас простий лагман, ми локшину самі готувати не будемо. Ми відваримо куплену хорошу, бажано італійську, локшину відповідно до інструкції на пачці.

23. Накладаємо локшину в піалу або глибоку тарілку і на локшину викладаємо нашу заправку. Посипаємо нарізаною кінзою і подаємо з овочами і зеленню.

Ну подивіться, яка краса. А аромат. Накидаємося.

Приємного апетиту!