Лагман. Простий рецепт лагмана з яловичини в домашніх умовах

Тепер починаємо готувати м’ясо.

3. В розпечений жир викладаємо м’ясо, нарізане кубиками приблизно по півтора — два сантиметри.

Лагман ми будемо готувати на великому вогні, періодично помішуючи і тільки зрідка трохи зменшуючи.

За кілька хвилин м’ясо обжарилось з усіх боків. Але звичайно ще не повністю готова.

4. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до м’яса. Вогонь трохи зменшуємо . Робимо між найбільшим і середнім. Всі періодично помішуємо.

5. Цибуля доводимо до м’якості. Нарізаємо овочі.

6. Моркву нарізаємо кубиками, зелений перець нарізаємо соломкою. Морква відправляємо до м’яса.

7. Очищену ріпу також нарізаємо кубиками і відправляємо за морквиною.

8. Баклажани нарізаємо невеликими брусочками і додаємо до м’яса і інших овочів.

9. До м’яса висипаємо зіру, приблизно 1,5 ч. л. Не забуваємо перемішувати.

Зіра — це сушені насіння пряної трави кумін

10. Тепер додаємо нарізаний зелений перець.

11. Додаємо нарізані соломкою селера і пекінську капусту. Знову все перемішуємо.

12. Зелену квасолю відправляємо в загальний котел. Вона у нас заморожена, але вона вмить розтане в казані. Так що можете не розморожувати, якщо у вас теж заморожена. Знову заважаємо.

13. Додаємо часник, приблизно 3-4 зубчики порізаних на 2-3 частини. Можете покласти і більше, якщо любите. Солимо і перемішуємо.

14,Беремо пучок кінзи, кулінарну нитку і перев’язуємо пучок трохи вище корінців. Відрізаємо корінці і відкладаємо. Вони ще нам знадобляться. Кінзу дрібно рубаємо.

15. У казан додаємо нарізані свіжі помідори або консервовані у власному соку, трохи.

16. Туди ж відправляємо пов’язаний пучок корінців кінзи. Все добре перемішуємо.

17. Ну ось, всі інгредієнти заправки в каструлі.

18. Доливаємо окріп, щоб він покрив всі овочі з м’ясом. Це ж у нас все-таки заправка. Основне блюдо це лапша. Так що дивіться самі, який консистенції заправку ви хочете мати.

19. Все перемішали. Тепер спробуйте нашу заправку на сіль. Спробуйте готовність м’яса.

20. М’ясо готове, солі трохи замало. Доливаємо замість солі трохи соєвого соусу, пару чайних ложечок.

Все практично готово.