Ніжний ароматний салат з смаженої курячої грудки, свіжого ананаса, солодкого перцю, вареного рису, червоного цибулі і консервованої кукурудзи.
Інгредієнти
-
1 шт.
— курка (грудка без шкіри)
-
1 шт.
— ананас (невеликий)
-
1 шт.
— перець (солодкий червоний)
-
1 чашка
— рис
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
1 банку
— кукурудза (невелика)
-
2 зубчики
— часник
-
3-4 пера
— зелена цибуля
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
3 ст. л.
— майонез
-
3 ст. л.
— сметана
-
за смаком
— паприка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Курячу грудку ріжемо кубиками, посипаємо паприкою, сіллю і перцем. Обсмажуємо підготовлені кубики філе на сильному вогні в олії 2-3 хвилини. Рис відварюємо у великій кількості води до готовності, промиваємо готовий рис і відкидаємо на друшляк.
Невеликий ананас очищаємо і нарізаємо на невеликі шматочки.
Очищений перець з червоним цибулею нарізаємо кубиками.
У мисці змішуємо сметану з майонезом і пропущеним через прес часником. Зелену цибулю нарізаємо.
Кукурудзу відкриваємо і зливаємо. У миску викладаємо підготовлені смажені шматочки курки, ананас, перець і цибулю.
Додаємо в миску кукурудзу, остиглий рис, ароматну заправку і добре перемішуємо. Посипаємо смачний салатик зеленою цибулею і відразу подаємо. Приємного апетиту!