Крем-чіз на вершках

Продукти:

  1. вершки (жирність 33% — 80 гр.
  2. вершковий сир — 300 гр.
  3. цукрова пудра — 40 гр.
  4. екстракт ванілі за бажанням кілька крапель

Примітка:

  • Для того, щоб приготувати цукрову пудру в домашніх умовах — потрібно перемолоти потрібну кількість цукру в кавомолці (5 сек)або в блендері (30 сек).
  • Всі продукти на момент приготування слід добре охолодити.
  • Замість цукрової пудри можна використовувати цукровий пісок в тій же пропорції, але тоді він повинен бути дуже дрібної фракції.

Готуємо Крем-чіз на вершках

Охолоджений вершковий сир покладіть в чашку і перемішайте міксером на середній швидкості пару хвилин до однорідності.

Тепер додайте всі інші інгредієнти (цукор або цукрову пудру, холодні вершки, ванільний екстракт).

Спочатку перемішайте все міксером на середній швидкості до об’єднання, а потім збийте на великих обертах 5-7 хвилин.

За цей час маса стане ніжною, пухкої, однорідної і збільшиться в об’ємі. Подивіться на фото нижче — ось такий крем у вас вийде.

ваші Подальші дії залежать від цілей. Тобто, якщо вам крем потрібен для начинки або прошарку торта — тоді можна використовувати відразу після приготування.

Якщо ви хочете застосувати крем для прикраси торта або капкейків — в цьому випадку приготований крем накрийте плівкою в контакт. Після цього поставте в холодильник для стабілізації мінімум на 1 годину. Далі перекладіть в кондитерський мішок з насадкою і тепер відсаджуйте з нього трояндочки на торт або шапочки на капкейки.

Це фото обіцяних Морквяних капкейків з шапочками з Крему чіз на вершках.

А це чудовий, шикарний торт Червоний оксамит в розрізі, з прошарком з Крему чіз на вершках.