Випікаємо Класичний шоколадний бісквіт
Тепер перелийте тісто в заздалегідь підготовлену форму. У мене це кільце для випічки без дна діаметром 20 см. Знизу я обернула його фольгою блискучою стороною всередину і встановила на деку.
Потім перелила в нього все тісто.
Форму з тестом поставте в заздалегідь розігріту духовку і випікайте 35 хвилин при температурі 180 градусів режим «верх-низ» на середньому рівні.
На готовність перевіряйте не раніше ніж через 30 хвилин від початку випічки за допомогою дерев’яної шпажки. Проткніть бісквіт в центрі, якщо виходить сухий — значить готовий. Якщо вологою — потримайте бісквіт в духовці ще 5-10 хвилин.
По готовності дістаньте бісквіт з духовки, дайте йому відпочити 10 хвилин прямо в кільці.
Потім звільніть, перекладіть на решітку і дочекайтеся повного остигання.
Після оберніть харчовою плівкою або покладіть в пакет, герметично поверніть краю пакета, щоб не циркулювало повітря. Потім покладіть бісквіт в холодильник на 8 і більше годин.
Після закінчення часу дістаньте з холодильника, звільнити від плівки або пакета і потім розріжте на потрібну кількість коржів.
У мене вийшло 3 коржа по 1,8 см. товщиною. Тепер можна зібрати з них тортик, промазавши смачним кремом і при необхідності зволоживши просоченням.
А це обіцяне фото торта » Прага в розрізі. Переходьте за посиланням і готуйте в своє задоволення!
Всім вдалого бісквіту і гарного дня!