Гуляш з яловичини з підливою — 5 рецептів з фото

3. Гуляш класичний

Інгредієнти:

  • М’ясо яловичина філе — 500 грам
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Томатна паста — 1 ст. л.
  • Петрушка сушена — 1 / 2 ч. ложки
  • Масло вершкове — 30 грам
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Сіль, перець , за смаком
  • Борошно — 1 ст. л. без верху

Приготування:

1. М’ясо промиваємо, обсушуємо, ріжемо середніми шматками і обсмажуємо і тушкуємо на олії, 1 ст. л. М’ясо згасити 40-60 хвилин, на маленькому вогні при закритій кришці. Не солити, не перчити. Час гасіння залежить від плити, сковороди, м’яса. Перевіряйте, м’ясо повинно стати м’яким. Якщо сік від м’яса весь википить, можна додати трохи води.

2. Лук очистити, порізати дрібними кубиками, обсмажити на 1 ст. л. рослинного масла

до золотистого кольору.

3. Додати в цибулю столову ложку борошна.

4. Перемішати цибулю і борошно і обсмажувати, поки не зарум’яняться.

Треба домогтися гарного золотистого кольору.

5. Додаємо до цибулі з борошном не повну столову ложку томатної пасти. Все змішуємо. Постійно помішуючи трохи обсмажуємо.

6. Додаємо вершкове масло.

7. Все знову перемішавши і постійно помішуючи, обсмажуємо до коричневого кольору.

8. Додаємо нашу піджарку в м’ясо.

9. Все перемішуємо.

10.Вкладаємо лавровий лист, сушену петрушку.

11. Якщо любите бульйон, додайте водички.

12. Настав час посолити. Додаємо чайну ложку солі без гірки, перемішуємо, зменшуємо вогонь. Тушкуємо ще приблизно 5 хвилин.

Наш гуляш готовий. Розливаємо по тарілках. Посипаємо кропом, зеленою цибулькою, кладемо часточку лимона і подаємо на стіл.

Приємного апетиту!