Гуляш з яловичини з підливою — 5 рецептів з фото

Як приготувати гуляш? Покрокові рецепти гуляшу з яловичини

Зміст:

  • Покроковий рецепт по-угорськи
  • З яловичини з підливою
  • Класичний
  • Дуже смачний
  • Гуляш з яловичини відео рецепт

Ну почнемо ми звичайно спочатку.

1. Покроковий рецепт гуляшу по — угорськи

Інгредієнти:

  • М’ясо яловичина — 800-1000 р.
  • Цибуля — 1 велика головка
  • Помідори консервовані у власному соку — 1 банка — 500 р.
  • М’яка паприка — 2 ст. л.
  • Солодкий болгарський перець — 2 шт. середніх
  • Часник — 3-5 зубчиків
  • петрушка, кріп.

Приготування:

1. М’ясо промити, обсушити, зрізати всі плівки і прожилки.

2. Нарізати м’ясо середніми кубиками, зі сторонами приблизно 3 див.

3. Нарізати цибулю півкільцями.

4. Налити в сковороду трохи олії, розігріти його і покласти туди м’ясо обсмажуватися. М’ясо сильно обсмажувати не треба, тільки щоб схопилося з усіх боків (побіліло).

5. Додаємо цибулю, розминаючи його, щоб цибуля поділявся на окремі пір’я. Все перемішати.

6. Поки м’ясо гаситься, готуємо помідори. Звичайно, ви можете взяти свіжі помідори, але я беру з банки у власному соку. З ними менше клопоту, та вони, спеціально відібрані і спелее, ніж можна купити. Нарізаємо їх дрібними шматочками.

7. Тим часом м’ясо підійшло, додаємо в нього м’яку паприку, відразу перемішуємо. Не давайте паприці смажитися, вона стане гіркою. Відразу ж додавайте рідину. Ми будемо додавати сік з-під помідорів, ви можете додати води, якщо у вас свіжі помідори.

8. Відразу ж додаємо нарізані помідори. Розмішуєм і дамо гуляшу прогрітися.

9. Перекладаємо наш гуляш в каструлю. Бажано, щоб каструля була товстостінної, як чавунець або казан. Додавати або не додавати води залежить від вас, що ви хочете отримати. Чи це буде суп, то друга. Залишаємо все в каструлі покипіти.

10. картоплю почистити, помити, нарізати досить великими шматками.

11. Додаємо картоплю в каструлю.

Вона буде варитися довше ніж у воді. Все-таки це кисле середовище. І даємо їй поваритися.

Поки у нас все тушкується, ми з вами приготуємо невеликі галушки, менше за розміром ніж зазвичай готуємо, по угорськи — чипетки.

12. Беремо склянку борошна, висипаємо в глибоку чашу.

13. Додаємо яйце. Тісто робиться тільки з борошна і яйця. Заважаємо спочатку ложкою, а потім треба добре вимісити його руками, поки воно не перестане липнути до рук і стане пружним.

14. Від нашого колобка тіста, відщипуємо невеликі шматочки, це і є чипетки.

15. Додаємо їх у каструлю. Не намагайтеся покласти їх багато, вони ще будуть розварюватися, та це і не основний інгредієнт нашого страви. Все перемішуємо. Даємо повариться нашого тесту.

16. За цей час нарізаємо солодкий болгарський перець невеликими квадратиками.

17. Додаємо нарізаний солодкий перець в каструлю.

18. Нарізаємо дрібно часник. Також нарізаємо зелень — петрушку і кріп.

19. Знімаємо каструлю з вогню, додаємо в неї часник і зелень. Все перемішуємо.

Всі. Наш гуляш, а вірніше угорська, готовий. Розкладаємо по тарілках і……

Після того як ви переклали м’ясо зі сковороди в каструлю і заклали картоплю, варити 40-55 хвилин. Залежно від каструльки, плити, шматків м’яса. Пробуйте на готовність м’ясо і картоплю.

Приємного апетиту!