Глазур для пасок

Тепер про фарбування:

  • Барвник використовуйте водорозчинний, гелевий або порошковий — не має значення.
  • У цій глазурі він буде вести себе так — спочатку, коли ви тільки додасте його сироп, вийде досить яскравий, насичений колір, а далі, в процесі збивання він буде выбеливаться і купувати більш пастельний тон.
  • Тому капніть трохи, збийте глазур пару хвилин і далі орієнтуйтеся потрібно додавати ще достатньо.
  • Щоб отримати такі кольори, як у мене — потрібно використовувати всього по одній краплі барвника на кожну склянку. У моєму випадку це дві склянки і два кольори відповідно.

Прикрашаємо паски

Далі за допомогою силіконової лопатки нанесіть глазур на остиглий паска. Розподіляйте як вам більше подобається. Розмір порції теж на ваш розсуд.

Хочете, щоб глазур стікала патьоками — значить потрібно велику порцію. Якщо патьоки не бажані — тоді порція повинна бути трохи менше.

Плинність глазурі, звичайно ж, залежить від її густини та густини.

Зверху глазур можна прикрасити спеціальної кондитерської посипкою, цукатами, кольоровим драже або чимось ще за вашим бажанням. Будь-яка прикраса дуже добре закріплюється на цій глазурі і не обсипається.

Сподіваюся, ви скористаєтеся моїм рецептом дуже смачного і красивого глазурі, яка не кришиться при розрізанні, не обсипається і не липне до рук.

До того ж паска під нею довго не черствіє.

На моєму блозі є рецепт білкової глазурі, яку можна приготувати за рецептом швейцарської меренги. Вона також чудово поводиться на куличах — не розсипається, з часом покривається скоринкою і не прилипає до рук. До того ж вона абсолютно безпечна, тому що білок в процесі приготування піддається термічній обробці.

Я такий глазур’ю покривала великодні паски на бездрожжевом тесті, заходьте, подивіться, вам сподобається.

Всім гарних пасочок і з наступаючим святом!