Салат з яловичиною Ташкент


Живильний смачний салатик з яловичиною, білим редисом (Дайкон), вареними курячими яйцями і смаженою цибулею.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — яловичина (філе)

  • 800 гр.

    — редис (білий Дайкон)

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 150 гр.

    — майонез

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 гілочки

    — петрушка (або кінза)

  • 2 ст. л.

    — гранат (насіння, за бажанням)

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промите філе яловичини заливаємо водою, солимо, доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо на слабкому вогні під кришкою 50 хвилин. Для аромату в бульйон можна додати 1 шт. ріпчастої цибулі, лавровий лист і чорний перець. Яйця відварюємо і все остуджуємо.

    Дайкон моєму, очищаємо, нарізаємо соломкою, посипаємо сіллю і залишаємо на 15 хвилин. Зливаємо рідину. Можна замість Дайкона використовувати зелену редьку, так само залишаємо з сіллю на 15-20 хвилин, щоб пішла гіркота. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в олії.


    Підготовлене філе яловичини і варені яйця нарізаємо соломкою, викладаємо в миску. Додаємо до яловичині і яйцям нарізаний Дайкон (зелену редьку) і смажену цибулю. Заправляємо ароматний салат майонезом, перцем і сіллю.

    Перемішуємо, розкладаємо по тарілках, посипаємо петрушкою (або кінзою), за бажанням додаємо насіння граната і подаємо. За бажанням можна ще прикрасити салат яйцями. Приємного апетиту!

    Дивіться також: