Салат з ковбасою та квасолею


Відмінний салат з копченою смаженою ковбасою, білої консервованої квасолею, макаронами, сиром і майонезом.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — макарони (невеликі)

  • 250 гр.

    — ковбаса (копчена)

  • 1 банку

    — квасоля (біла консервована)

  • 150 гр.

    — сир (Голландський, Тильзитер тощо)

  • 150-200 гр.

    — майонез

  • 1-2 стебла

    — зелена цибуля (порей)

  • 1 ст. л.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — кріп (сушений або свіжий)

  • за смаком

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    Макарони невеликого розміру відварюємо згідно інструкції на упаковці. Промиваємо відкидаємо на друшляк і половину викладаємо в салатник.


    Копчену ковбасу нарізаємо кружечками, викладаємо в каструлю з маслом. Цибуля-порей нарізаємо дрібно, сир – кубиками. Квасоля відкриваємо і зливаємо.


    Обсмажуємо ковбасу до коричневої скоринки.


    На макарони викладаємо підготовлений цибулю-порей.


    Шар майонезу. Перець мелений.


    Сир.


    Біла квасоля.


    Підготовлена копчена ковбаса.


    Шар майонезу посипаємо меленим перцем.


    Викладаємо зверху залишки макаронів.

    Посипаємо макарони сухим або свіжим кропом і наполягаємо ароматний салат 60 хвилин в холодильнику. Приємного апетиту!