Відмінний салат з копченою смаженою ковбасою, білої консервованої квасолею, макаронами, сиром і майонезом.
Інгредієнти
-
200 гр.
— макарони (невеликі)
-
250 гр.
— ковбаса (копчена)
-
1 банку
— квасоля (біла консервована)
-
150 гр.
— сир (Голландський, Тильзитер тощо)
-
150-200 гр.
— майонез
-
1-2 стебла
— зелена цибуля (порей)
-
1 ст. л.
— вершкове масло
-
за смаком
— кріп (сушений або свіжий)
-
за смаком
— перець (мелений)
Рецепт приготування
Макарони невеликого розміру відварюємо згідно інструкції на упаковці. Промиваємо відкидаємо на друшляк і половину викладаємо в салатник.
Копчену ковбасу нарізаємо кружечками, викладаємо в каструлю з маслом. Цибуля-порей нарізаємо дрібно, сир – кубиками. Квасоля відкриваємо і зливаємо.
Обсмажуємо ковбасу до коричневої скоринки.
На макарони викладаємо підготовлений цибулю-порей.
Шар майонезу. Перець мелений.
Сир.
Біла квасоля.
Підготовлена копчена ковбаса.
Шар майонезу посипаємо меленим перцем.
Викладаємо зверху залишки макаронів.
Посипаємо макарони сухим або свіжим кропом і наполягаємо ароматний салат 60 хвилин в холодильнику. Приємного апетиту!