Корисний хрусткий салат з двома видами капусти, буряком, морквою, редькою, помідорами, огірками, солодким перцем і салямі, заправлений сумішшю з майонезу та кетчупу.
Інгредієнти
-
1/4 качана
— капуста (білокачанна)
-
1/4 качана
— капуста (кольорова)
-
350 гр.
— ковбаса (салямі)
-
1 шт.
— буряк
-
1 шт.
— морква
-
3 шт.
— помідори
-
2 шт.
— огірок
-
10 шт.
— редис
-
1 шт.
— перець (солодкий)
-
1 чашка
— майонез
-
1/3 чашки
— кетчуп
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Чистий білокачанну капусту нарізаємо тонкою соломкою (як можна тонше) і викладаємо в миску.
Свіжі огірки, моркву, буряк за допомогою спеціальної терки нарізаємо на тонкі кружечки і ножем нарізаємо соломкою, очищений перець з помідорами — невеликими шматочками, редис — кружечками і навпіл, салямі — соломкою, цвітну капусту ділимо на дуже дрібні суцвіття. Викладаємо підготовлені салямі і овочі в миску до капусти.
Солимо свіжий салат і перемішуємо.
У мисці змішуємо майонез з кетчупом.
Заправляємо підготовлений хрусткий салат готовим соусом і відразу подаємо. Приємного апетиту!