Оригінальний рецепт приготування ароматного салату з капустою, ковбасою, вареним буряком і морквою.
Інгредієнти
-
1/2 качан
— капуста (білокачанна 500 гр.)
-
2 шт.
— буряк
-
3 шт.
— морква
-
300 гр.
— ковбаса (копчена)
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 шт.
— часник
-
5-6 ст. л.
— майонез
-
1 ч. л.
— оцет (9%)
-
1 ч. л.
— цукор
-
1 ч. л.
— перець (мелений)
-
1 ст. л.
— сіль
Рецепт приготування
Чисті буряк з морквою відварюємо окремо, остуджуємо і очищаємо.
У мисці збиваємо виделкою майонез, цукор, перець, оцет.
Підготовлені моркву з буряком натираємо дрібно. Цибулю з часником нарізаємо дрібно, ковбасу з капустою — соломкою.
Викладаємо в миску підготовлену копчену ковбасу, капусту, буряк, моркву, часник і цибулю.
Заправляємо готовий салат соусом з майонезу, солимо, перемішуємо. Даємо ароматного салату 10 хвилин постояти і подаємо. Приємного апетиту!