Простий рецепт смачного поживного салату з смаженою картоплею, смаженою фаршем, зеленим салатом і помідорами.
Інгредієнти
Для картоплі:
-
1 шт.
— картопля (великий)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
1/4 ч. л.
— перець (мелений)
-
2 щіпки
— сіль
Для салату:
-
120 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
6 шт.
— помідори (черрі)
-
1 жменю
— салат (за смаком)
-
2 ч. л.
— кетчуп
-
1,5 ч. л.
— гірчиця
-
2 ст. л.
— сир (натертий)
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Для заправки:
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— кетчуп
-
1 ст. л.
— оцет (білий винний)
-
1 щіпка
— перець (мелений)
Рецепт приготування
Очищену картоплю нарізаємо соломкою, викладаємо на деко, посипаємо паприкою, сіллю, перцем і поливаємо олією (2 ст. л.).
Запікаємо ароматна картопля при 180 градусах протягом 15-20 хвилин і охолодити.
Цибулю обсмажуємо в олії (1 ст. л.) і додаємо готовий свинячий фарш. Обсмажуємо фарш закритим 10-12 хвилин, поки рідина не випарується.
У обсмажений фарш додаємо кетчуп, гірчицю, сіль і перець. Перемішуємо ароматний фарш і даємо трохи охолонути.
На тарілку викладаємо листя салату, додаємо рівномірно половинки помідорів черрі.
Додаємо на листя фарш.
З мисці змішуємо масло, кетчуп, перець і винний оцет.
Додаємо в салат запечена картопля, сир і поливаємо підготовлений заправкою. Салат Чізбургер подаємо відразу. Приємного апетиту!