Салат з фаршем і овочами Чізбургер


Простий рецепт смачного поживного салату з смаженою картоплею, смаженою фаршем, зеленим салатом і помідорами.

Інгредієнти

Для картоплі:

  • 1 шт.

    — картопля (великий)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1/4 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 2 щіпки

    — сіль

Для салату:

  • 120 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 6 шт.

    — помідори (черрі)

  • 1 жменю

    — салат (за смаком)

  • 2 ч. л.

    — кетчуп

  • 1,5 ч. л.

    — гірчиця

  • 2 ст. л.

    — сир (натертий)

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Для заправки:

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — кетчуп

  • 1 ст. л.

    — оцет (білий винний)

  • 1 щіпка

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    Очищену картоплю нарізаємо соломкою, викладаємо на деко, посипаємо паприкою, сіллю, перцем і поливаємо олією (2 ст. л.).


    Запікаємо ароматна картопля при 180 градусах протягом 15-20 хвилин і охолодити.


    Цибулю обсмажуємо в олії (1 ст. л.) і додаємо готовий свинячий фарш. Обсмажуємо фарш закритим 10-12 хвилин, поки рідина не випарується.


    У обсмажений фарш додаємо кетчуп, гірчицю, сіль і перець. Перемішуємо ароматний фарш і даємо трохи охолонути.


    На тарілку викладаємо листя салату, додаємо рівномірно половинки помідорів черрі.


    Додаємо на листя фарш.


    З мисці змішуємо масло, кетчуп, перець і винний оцет.

    Додаємо в салат запечена картопля, сир і поливаємо підготовлений заправкою. Салат Чізбургер подаємо відразу. Приємного апетиту!