Олів’є


Класичний рецепт приготування традиційного салату з овочами, яйцями і вареною ковбасою.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — ковбаса (варена)

  • 4-5 шт.

    — картопля

  • 2 шт.

    — морква

  • 8 шт.

    — куряче яйце

  • 8 шт.

    — огірок (солоні невеликі)

  • 1 банку

    — горох (консервований)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 150-200 гр.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Картопля з морквою відварюємо в шкірці. Яйця відварюємо круто. Горошок відкриваємо і зливаємо.


    Очищений картопля, очищену моркву, варену ковбасу, очищені яйця, солоні огірки нарізаємо кубиками, ріпчаста цибулю – дрібно і викладаємо в миску. Додаємо консервований горошок.


    Заправляємо підготовлені овочі і ковбасу майонезом, солимо. Перемішуємо. За бажанням додаємо нарізаний кріп або замість ріпчастої цибулі використовуємо зелений лук.

  • Готовий салат наполягаємо 30 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!