Класичний рецепт приготування традиційного салату з овочами, яйцями і вареною ковбасою.
Інгредієнти
-
450 гр.
— ковбаса (варена)
-
4-5 шт.
— картопля
-
2 шт.
— морква
-
8 шт.
— куряче яйце
-
8 шт.
— огірок (солоні невеликі)
-
1 банку
— горох (консервований)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
150-200 гр.
— майонез
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готовий салат наполягаємо 30 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!
Картопля з морквою відварюємо в шкірці. Яйця відварюємо круто. Горошок відкриваємо і зливаємо.
Очищений картопля, очищену моркву, варену ковбасу, очищені яйця, солоні огірки нарізаємо кубиками, ріпчаста цибулю – дрібно і викладаємо в миску. Додаємо консервований горошок.
Заправляємо підготовлені овочі і ковбасу майонезом, солимо. Перемішуємо. За бажанням додаємо нарізаний кріп або замість ріпчастої цибулі використовуємо зелений лук.