Салат з вареною ковбасою і зеленим горошком


Швидкий рецепт листкового салату з вареною ковбасою, маринованих печериць, солоних огірків, варених курячих яєць і консервованого горошку з майонезом.

Інгредієнти

  • 200 гр.- ковбаса (варена)
  • 100 гр.- печериці (мариновані)
  • 4 шт.- куряче яйце
  • 3 шт.- огірок (солоні)
  • 1/2 банки- горох (консервований)
  • 250 гр.- майонез

Рецепт приготування

Яйця відварюємо, очищаємо, відокремлюємо білки від жовтків і нарізаємо окремо. Варену ковбасу нарізаємо кубиками, мариновані шампіньйони — скибочками, солоні огірки — кружечками. Консервований горошок відкриваємо і зливаємо.

На тарілку викладаємо підготовлені кубики вареної ковбаси, змащуємо майонезом, кладемо зверху шматочки маринованих печериць.


Викладаємо кружечки огірків і змащуємо майонезом.


Додаємо підготовлені жовтки і знову майонез.


Викладаємо нарізані білки і густо змащуємо майонезом.


Зверху салату рівномірно розподіляємо зелений горошок.

Даємо ароматного ситного салату постояти 15-20 хвилин в холодильнику і подаємо. Приємного апетиту!