Смачний ніжний м’ясний салат з яловичиною, солоними огірками, картоплею, морквою і курячими яйцями.
Інгредієнти
-
250 гр.
— яловичина (без кісток)
-
2 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2-3 шт.
— огірок (солоні)
-
4 ст. л.
— горох (консервований)
-
3-4 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Яловичину нарізаємо довгими шматочками і відварюємо в солоній воді 30 хвилин. Остуджуємо.
Чисті моркву з яйцями, картоплею відварюємо. Остуджуємо. Очищаємо.
Підготовлені яловичину, картоплю, моркву і солоні огірки нарізаємо кубиками.
Викладаємо все в миску і додаємо горошок, натерті крупно яйця (1 жовток залишаємо), сіль, майонез.
Готовий ароматний салат перемішуємо, викладаємо на тарілки, посипаємо натертим жовтком і подаємо. Приємного апетиту!