Салат з яловичиною


Смачний ніжний м’ясний салат з яловичиною, солоними огірками, картоплею, морквою і курячими яйцями.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — яловичина (без кісток)

  • 2 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2-3 шт.

    — огірок (солоні)

  • 4 ст. л.

    — горох (консервований)

  • 3-4 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Яловичину нарізаємо довгими шматочками і відварюємо в солоній воді 30 хвилин. Остуджуємо.


    Чисті моркву з яйцями, картоплею відварюємо. Остуджуємо. Очищаємо.


    Підготовлені яловичину, картоплю, моркву і солоні огірки нарізаємо кубиками.


    Викладаємо все в миску і додаємо горошок, натерті крупно яйця (1 жовток залишаємо), сіль, майонез.


    Готовий ароматний салат перемішуємо, викладаємо на тарілки, посипаємо натертим жовтком і подаємо. Приємного апетиту!