Салат з печінкою та овочами


Відмінний рецепт ароматної салату з яловичої печінки, помідорів, солоних і свіжих огірків.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — печінка (яловича)

  • 2 шт.

    — огірок (солоні)

  • 2 шт.

    — огірок (свіжі)

  • 2 шт.

    — помідори (свіжі)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 2 гілочки

    — кріп

  • 50 мл.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Печінка яловичу добре промиваємо і відварюємо в солоній воді до готовності (близько 40 хвилин). Готову печінку остуджуємо, нарізаємо соломкою і викладаємо в миску. Яловичу печінку можна замінити на свинячу і навіть на курячу. Курячу печінку відварюємо 10-15 хвилин і салат з неї виходить більш ніжним.


    Солоні огірки нарізаємо крупно.


    Свіжі огірки нарізаємо крупно.


    Помідори нарізаємо шматочками і викладаємо в миску.


    Цибулю нарізаємо півкільцями.


    Додаємо дрібно нарізаний часник і зелень.


    Посипаємо сіллю, перцем і додаємо масло.

    Ароматний салат з печінкою перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!