Відмінний рецепт ароматної салату з яловичої печінки, помідорів, солоних і свіжих огірків.
Інгредієнти
-
300 гр.
— печінка (яловича)
-
2 шт.
— огірок (солоні)
-
2 шт.
— огірок (свіжі)
-
2 шт.
— помідори (свіжі)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
2 гілочки
— петрушка
-
2 гілочки
— кріп
-
50 мл.
— рослинна олія
-
2 щіпки
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Печінка яловичу добре промиваємо і відварюємо в солоній воді до готовності (близько 40 хвилин). Готову печінку остуджуємо, нарізаємо соломкою і викладаємо в миску. Яловичу печінку можна замінити на свинячу і навіть на курячу. Курячу печінку відварюємо 10-15 хвилин і салат з неї виходить більш ніжним.
Солоні огірки нарізаємо крупно.
Свіжі огірки нарізаємо крупно.
Помідори нарізаємо шматочками і викладаємо в миску.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Додаємо дрібно нарізаний часник і зелень.
Посипаємо сіллю, перцем і додаємо масло.
Ароматний салат з печінкою перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!