Зелений салат із стручкової квасолею


Для приготування використовуємо салат з кучерявими листками, додаємо смажений бекон, варену стручкову квасолю, часник, рослинне масло і насолоджуємося.

Інгредієнти

  • 2 аркуша

    — салат (кучерявий червоний і зелений)

  • 70 гр.

    — квасоля (стручкова)

  • 3 скибочки

    — бекон

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/4 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Стручкову квасолю викладаємо в киплячу солону воду, варимо 5 хвилин, відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною водою.


    Смужки бекону обсмажуємо.


    Готовий бекон нарізаємо.


    Кучеряве листя салату рвемо руками, викладаємо в миску і додаємо підготовлені шматочки бекону.


    Часник дрібно нарізаємо і кладемо в миску.


    У стручків квасолі зрізаємо кінці і розрізаємо навпіл.


    Нарізані стручки відправляємо в миску, додаємо мелений перець, сіль.


    Вливаємо олію, перемішуємо і салат готовий!

    Викладаємо красивий ароматний салат на тарілки і відразу подаємо. Приємного апетиту!