Картопляний салат з квасолею


Оригінальний рецепт картопляного салату із зеленою квасолею, картоплею, яйцями та беконом.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — квасоля (стручкова)

  • 250 гр.

    — картопля (невеликого розміру)

  • 100 гр.

    — бекон

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Картоплю в шкірці дуже добре миємо, розрізаємо навпіл, викладаємо в киплячу воду і варимо близько 12 хвилин.


    Яйця заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Остуджуємо і нарізаємо великими шматочками.

    Викладаємо зелену квасолю до картоплі за 5 хвилин до його готовності і варимо разом з картоплею. Остуджуємо.


    Бекон розрізаємо на шматочки і обсмажуємо до золотисто-коричневої скоринки. За бажанням шматочки бекону можна замінити на шинку або копчену ковбасу.

    У миску викладаємо підготовлені зелену квасоля, картопля, бекон. Додаємо в картопляний салат сіль, майонез і перемішуємо.

    Викладаємо салат з квасолею на тарілки, зверху додаємо підготовлені яйця і подаємо. Приємного апетиту!