Печені яблука з корицею і цукром


Оригінальний рецепт найпростішого десерту. Ароматні печені яблука з запашної корицею, вкриті хрусткими смужками листкового тіста.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — яблуко (великі)

  • 2 ст. л.

    — цукор (коричневий)

  • 1 ч. л.

    — кориця

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • 12 смужок

    — тісто (листкове)

  • 1 шт.

    — куряче яйце (жовток)

  • за смаком

    — цукрова пудра

Рецепт приготування

    Для приготування ароматних печених яблук ставимо за духовку на 180 градусів.

    Ароматні яблука ретельно промиваємо і зрізаємо верхівку (з боку держака).


    Ложкою для вирізання м’якоті видаляємо більшу частину з яблук. Віддалені частини нарізаємо, змішуємо з соком лимона, цукром і корицею.


    Заповнюємо яблука підготовленими ароматними скибочками. Невеликими смужками листкового тіста закриваємо зверху яблука з начинкою.

    Змащуємо смужки листкового тіста яєчним жовтком і відправляємо ароматні яблука в духовку на 20 хвилин. Смачні печені яблука посипаємо цукровою пудрою і подаємо гарячими. Приємного апетиту!