Заварні тістечка Шу

Випікаємо заварні тістечка Шу

Нагадую, що потрібно діяти досить швидко. Тісто не повинно встигнути розповзтися. Ще дам маленький рада, охолодіть деко перед тим як будете відсаджувати тісто, тоді воно довше збереже задану йому форму.

Поставте ваші заготовки в сильно розігріту духовку до 250 градусів. Тепер зменшіть температуру до 200 градусів і випікайте 15 хвилин. За цей час пироженко сильно піднімуться, перетворяться в кульки.

Далі зменшіть температуру до 170 градусів і випікати ще 10-15 хвилин.

Дуже важливо!!! За час випічки відкривати духовку не можна ні в якому разі!

У вас повинні вийти приблизно ось такі круглі заварні тістечка. Вони дуже легкі, тому що порожнисті всередині.

Тепер зріжте з них верхівки і відкладіть в сторону, надалі це будуть шапочки для ваших тістечок Шу.

Нижню частину заповніть малиновим конфі — це буде перша начинка.

Крем з Маскарпоне перекладіть в кондитерський мішок з насадкою і зробіть з крему другу начинку для тістечок.

Настав час повернути шапочки на місце, накривши ними крем. Поверх кришечок можна зробити ще невеликі трояндочки з крему, вийде гарно)!

Зверху все це пишність посипте цукровою пудрою — виглядає вражаюче!