Збираємо Сирний чізкейк
Тепер в самий центр піщаної основи обережно викладаємо 4-5 столових ложок білого крему. Він повинен залишитися в центрі, розподіляти по поверхні не треба.
Після обережно викладаємо 4-5 столових ложок кольорового крему точно в центр білої начики.
Далі повторюйте ці дії, викладаючи по черзі однакову кількість начинки в центр попередньої. І так продовжуйте до останньої ложки крему. Перемішувати або розрівнювати не можна!
У підсумку, порція за порцією і у вас вийде приблизно також, як у мене, (дивіться на фото нижче).
Залишилося намалювати на нашому чізкейк візерунок, схожий на гарну павутинку.
З допомогою дерев’яної шпажки або зубочистки проведіть 4 смужки від центру до краю так, щоб у вас вийшло між ними 4 однакових сектора. Тепер, кожен з них розділіть навпіл, провівши промінчики теж від центру до краю.
В результаті вийшло 8 секторів. Далі розділіть кожен з них ще на 2 частини, провівши смужки від краю до центру. Якщо ви все зробили правильно, то у вас вийде приблизно так як у мене.
Зараз поставте ваш тортик в холодильник для стабілізації до повного застигання начинки. На це піде не менше 5 годин.
після потрібного часу дістаньте чізкейк з холодильника, звільніть від кільця, обережно зніміть стрічку.
В принципі, чізкейк готовий і в такому вигляді його можна розрізати на порції і подавати до столу.
Або, при бажанні, додайте зверху трохи свіжих ягід і посипте цукровою пудрою.
Подивіться, який ніжний, легкий, практично повітряний він всередині!
Зберігати Сирний чізкейк потрібно в холодильнику в закритій коробці або під ковпаком. Подавати до столу холодним.
А це фото обіцяного Чізкейку Нью-Йорк — він чудовий, правда?!
Приємного апетиту і смачних вам десертів!