Паска бездріжджовий

Випікаємо бездріжджовий паска

Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці маленькі форми 50 хвилин, а великі 55-60 хвилин.

Якщо у вас форми різного розміру, як у мене — випікайте їх всі відразу, тільки розставте на деко так, щоб між ними вільно циркулювало повітря. Коли завершиться час випічки в маленьких формах, відкрийте духовку і дістаньте їх звідти, а великі залиште допекаться ще 5-10 хвилин.

Сирні пасочки при випічці розриваються зверху. Нехай вас це не бентежить, так і повинно бути. Потім ви легко можете приховати розриви під шаром глазурі.

З цієї кількості тесту у мене вийшло 2 паски по 10 см в діаметрі і 3 по 7 див.

Прикраса

Для прикраси я використовувала білкову глазур, яку приготувала за рецептом Швейцарської меренги. Частину залишила білої і трохи пофарбувала харчовим барвником. От такі «купола» у мене вийшли.

Покривати паски глазур’ю краще остиглі — у гарячому вигляді не рекомендую.

А це наш пористий вологий і ніжний розріз.

Нагадую, що при бажанні ви можете скористатися рецептом дуже смачного і легкого в приготуванні паски на дріжджовому тісті. Рецепт теж також є на моєму блозі. Натисніть на посилання з назвою та потрапите в потрібне місце.

Думаю, такі здобні, дуже смачні і прості в приготуванні паски багатьом з вас сподобаються!

Бажаю вам успіхів і приємного апетиту і з наступаючим святом!