Відмінний рецепт приготування ароматної закуски з оселедця з французькою гірчицею і ріпчастою цибулею.
Інгредієнти
-
500 гр.
— оселедець (слабосолона)
-
150 гр.
— гірчиця (французька)
-
2-3 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 чашка
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо на шматочки. Від голови до хвоста по хребту рибу надрізаємо акуратно ножем, трохи надрізуючи шкіру. Знімаємо акуратно руками шкіру, видаляємо голову, нутрощі і плавники. Поділяємо рибу на дві половинки з основної кістки і видаляємо всі видимі дрібні і великі кістки. Нарізаємо філе на невеликі шматочки, видаляючи видимі кістки.
У глибоку тарілку на дно викладаємо половину підготовлених шматочків оселедця і рівномірно викладаємо половину французької гірчиці.
На гірчицю викладаємо половину підготовленого лука.
Потім знову шар оселедця, гірчиці та цибулі. Заливаємо рівномірно маслом і посипаємо перцем.
Оселедець з французькою гірчицею наполягаємо 30 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!