Закуска з креветками


Оригінальний рецепт приготування дуже смачної святкової закуски з креветками, кінзою, огірками, кремом з каррі і тостерным хлібом.

Інгредієнти

  • 20 шт.

    — креветки (великі)

  • 10 скибочок

    — хліб (тостерний)

  • 1 шт.

    — огірок (великий)

  • 40 аркушів

    — кінза

  • 4 ст. л.

    — вершкове масло

  • 120 гр.

    — сир (вершковий)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — карі

  • 1 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    У миску викладаємо вершковий сир, розм’якшене вершкове масло, сіль (1/2 ч. л.), порошок каррі і перемішуємо.

    Очищені креветки посипаємо сіллю (1/2 ч. л.) і обсмажуємо в маслі 1 хвилину. Готові креветки розрізаємо вздовж навпіл.


    Скибочки тостерного хліба розподіляємо на деко і відправляємо в духовку при 180 градусах, поки злегка не підсмажаться.

    Остиглі скибочки хліба змащуємо підготовленим кремом з каррі, викладаємо по 2 тонких скибочки огірка, 4 листочки кінзи і по 4 половинки креветок. Для краси рівне зрізаємо краю хліба і розрізаємо на 4 частини.

    Готову ароматну закуску з креветками викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!