Паштет з рибної консерви


Відмінна закуска до святкового столу. Паштет з рибної консерви, вершкового сиру та цибулі.

Інгредієнти

  • 1 банку- сайра (консерви)
  • 100 гр.- сир (вершковий Рікотта)
  • 1 шт.- багет
  • 1/2 шт.- цибуля ріпчаста
  • 4 пір’їнки- зелена цибуля
  • за смаком- перець (чорний мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування


Рибку без рідини розминаємо виделкою.


Зелений і ріпчасту цибулю дуже дрібно нарізаємо.


У невелику миску викладаємо вершковий сир, викладаємо підготовлену цибулю.


Перемішуємо.


Додаємо підготовлену рибу, сіль, перець і ретельно перемішуємо.

Багет нарізаємо на 12 скибочок і намазуємо підготовленим паштетом. Приємного апетиту!