Відмінний рецепт смачних фаршированих яєць з хеком і каррі.
Інгредієнти
-
6 шт.
— куряче яйце
-
200 гр.
— хек (філе)
-
12 скибочок
— хліб (тонкий багет)
-
3 ч. л.
— сік лимона
-
2 гілочки
— петрушка
-
1 ст. л.
— вершкове масло
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— каррі (порошок)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе хека посипаємо сіллю, перцем і викладаємо в розтоплене вершкове масло.
Обсмажуємо філе хека 4-5 хвилин.
У чашу блендера викладаємо смажене філе риби, гірчицю, каррі, сік лимона, рослинне масло, кілька листочків петрушки і ½ ч. л. сіль. Подрібнюємо начинку для яєць і пробуємо на сіль.
Варені яйця ділимо навпіл, видаляємо жовтки і для стійкості на хлібі зрізаємо трохи низ у білку. Жовтки в начинку не додаємо.
Скибочки багета підсушуємо на сковороді. Половинки яєць заповнюємо підготовленою начинкою, викладаємо на шматочки багета, прикрашаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!